Kennispartners Solids Rotterdam 2021

KENNISPARTNERS

Aptean is een wereldwijde leverancier van bedrijfskritische software oplossingen, met onder andere een volledige focus op de voedingsmiddelenindustrie. Met de overname van Schouw Informatisering en DIN Solutions in Nederland heeft Aptean haar footprint in de Benelux verder uitgebreid. 

Onze enterprise resource planning (ERP) en supply chain-oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van producenten en distributeurs in elke subindustrie in de voedselsector. Met zowel cloud- als on-premise implementatieopties helpen de producten, services en expertise van Aptean bedrijven van elke omvang om te schalen en succesvol te zijn.

Klimaatverandering, vervuiling, bevolkingsgroei: de toekomst stelt ons voor problemen die direct verband houden met de watercyclus. KWR genereert kennis om de watersector in staat te stellen ‘water-wise’ te opereren. Onze wetenschappelijke bevindingen en de daaruit voortkomende innovaties dragen wereldwijd bij aan een duurzame waterketen en de  duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN.

KWR stelt met onderzoek, kennis en innovatie de watersector in staat gezond, duurzaam en efficiënt om te gaan met water.

Online ronde tafel
sessies gemist?

8 juli werd speciaal voor de chemiesector is de sessie “De infrastructuur van de chemiefabriek van de toekomst” georganiseerd. Deltalinqs, BP en iTanks spraken tijdens deze sessie over waterstof en de toepassing hiervan.

Voor de foodsector was er de sessie “De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst”.

FME/GMV, OnePlanet Research Center en Siemens spraken tijdens deze sessie over digitalisering en welke voordelen dit kan hebben voor uw fabriek.

Heeft u één van de sessies gemist? Geen probleem, via onderstaande link kunt u deze terug kijken.