Verbruggen Palletizing Equipment – Solids Rotterdam

Verbruggen Palletizing Equipment

Over ons

Voor het palletiseren van dozen, zakken of kratten biedt Verbruggen u de beste oplossingen. Sterker nog: géén product is te moeilijk om te stapelen voor onze Verbruggen palletiseermachines! Al meer dan 29 jaar ontwikkelen wij palletiseermachines met een maximale uptime en tot ongekende capaciteit. De talrijke oplossingen worden wereldwijd toegepast in de agrarische en industriële branche. Mede daardoor konden wij de afgelopen jaren groeien tot marktleider in het palletiseren van moeilijk stapelbare producten.

Gemarkeerd product

Producten

Nieuws

Vacatures

Commissioning Engineer Installation & SAT

Prachtige machines, door ons ontworpen en gemaakt. Jij zorgt voor plaatsing en ingebruikname op locaties wereldwijd. Je neemt de leiding tijdens de installatie, voert functionele testen uit met het klantproduct en traint de operator(s). Je gaat hierbij voor een excellent (stapel) resultaat en bewaakt de voorwaarden waaronder een order is verkocht. Je gebruikt je communicatieve vaardigheden om in een internationale omgeving de machine als een stukje gereedschap van de klant achter te laten en weet met creatieve oplossingen te komen als de situatie daarom vraagt. Daarbij streef je continu naar een win-win situatie. Tenslotte gebruik je je commerciële vaardigheden om commerciële kansen onder de aandacht te brengen bij de klant, zoals bijv. onderhoudscontracten of aanpassingen aan de machine. Productontwikkelingen, groeiambities en de drive naar continue verbeteren zorgen voor een dynamische en veranderende omgeving.

Lees verder »

Projectbegeleider

De projectbegeleider is verantwoordelijk voor de begeleiding van een project/order tijdens het operationele proces. Zodra een project aangeleverd wordt door Sales, neem je het contact met de klant over, zorg je dat jouw planning voldoet aan de gemaakte afspraken en coördineer je de installatie en oplevering van het project. Tenslotte draag je het project over aan de afdeling Aftersales. Jij zorgt ervoor dat de klant tevreden terug kan kijken op een soepele implementatie van hetgeen hij heeft aangeschaft.

Lees verder »

Software engineer PLC en HMI

State-of-the-art machines & apparatuur ontworpen en geproduceerd door Verbruggen. Zorg jij ervoor dat de machines zo efficiënt mogelijk werken? Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en programmeren van embedded software voor PLC en HMI. De functionele specificaties en technische aspecten die onze klanten nodig hebben, komen tot leven na integratie in elke machine. Je bent direct verantwoordelijk voor het testen en in bedrijf stellen van software. Een zeer boeiende en uitdagende job binnen het professionele, dynamische en internationale bedrijf Verbruggen.

Lees verder »

Neem contact met ons op