VEGA NL | Meettechniek – Solids Rotterdam

VEGA NL | Meettechniek

Over ons

Automatiseringsoplossingen met de hoogste normen

Veilig. Robuust. Betrouwbaar.
VEGA is een wereldwijd opererende fabrikant van sensoren voor het meten van niveau, schakelniveau en druk en van apparatuur en software voor de opname van die sensoren in procesbesturingssystemen.

Made in Germany
Innovatieve niveau- en drukmeettechniek, de combinatie van de hoogste veiligheid en efficiëntie met eenvoudige bediening: dat is waar VEGA voor staat – al 60 jaar lang. Alles home made in het Zwarte Woud van Duitsland.

Van eenvoudig tot veeleisend
Met meettechniek die zowel zeer robuust als flexibel en kostenbesparend is, zet VEGA de koers uit voor veilige en efficiëntere productieprocessen bij stortgoederen van uiteenlopende korrelgrootte. Met meer dan 60 jaar ervaring begrijpen wij de eisen die de industrie stelt. Daarom leveren onze sensoren exacte meetwaarden, zelfs wanneer de omstandigheden met stof, lawaai of aangroei extreem worden.

Meer weten over onze oplossingen
Op locatie of online: u kunt altijd op ons rekenen. Wij begrijpen dat iedere applicatie anders is, daarom geven wij altijd advies op maat. Neem gerust contact met een van onze specialisten op om te weten te komen wat het ideale meetinstrument is voor uw toepassing. Desgewenst virtueel via Skype, Zoom of Microsoft Teams.
Daag ons uit!

Contact
Onze specialisten zijn dagelijks te bereiken via:
T: 033-4502502.
E: info.nl@vega.com

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Online ronde tafel
sessies gemist?

8 juli werd speciaal voor de chemiesector is de sessie “De infrastructuur van de chemiefabriek van de toekomst” georganiseerd. Deltalinqs, BP en iTanks spraken tijdens deze sessie over waterstof en de toepassing hiervan.

Voor de foodsector was er de sessie “De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst”.

FME/GMV, OnePlanet Research Center en Siemens spraken tijdens deze sessie over digitalisering en welke voordelen dit kan hebben voor uw fabriek.

Heeft u één van de sessies gemist? Geen probleem, via onderstaande link kunt u deze terug kijken.