Netzsch pompen Nederland B.V. – Solids Rotterdam
Netzsch Pompen Nederland B.V.

Netzsch pompen Nederland B.V.

About us

NETZSCH ontwikkelt en produceert sinds 1873 instrumenten en machines voor laboratorium en industrie. De groep telt vandaag meer dan 4.000 mensen in 36 landen en is onderverdeeld in drie wereldwijde business units:
• Analysing & Testing
• Grinding & Dispersing
• Pumps & Systems

Business Unit Pumps & Systems
Wie zijn we?

Al meer dan vijf decennia leveren we wereldwijd NEMO® excentrische wormpompen, TORNADO® lobbenpompen, NOTOS® schroefspindel pompen, PERIPRO peristaltische pompen, versnijders, dosering technologie, en custom-built apparatuur, en uitdagende oplossingen voor uw toepassingen.

Ons doel
NETZSCH wil haar wereldwijde markt- en technologisch leiderschap uitbreiden ten gunste van haar klanten. Hierbij zien we onszelf niet alleen als een ontwikkelaar en producent, maar meer als uw partner voor projectplanning door middel van case management, tot complete serviceconcepten. Onze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten worden wereldwijd zeer gewaardeerd en geaccepteerd. Het is de strategie van het bedrijf om zich te concentreren op speciaal veeleisende toepassingen waar onze jarenlange ervaring ten goede komt aan de klanten door het aanbieden van innovatieve nieuwe producten.

In de Regio voor de Regio
NETZSCH Pumps & Systems telt meer dan 2.500 medewerkers in vijf ontwikkeling- en productie sites,
30 verkoopkantoren, één samenwerkingspartner (in Japan) en nog eens 200 agenten. Daarmee is NETZSCH altijd dicht bij u, waar u ook bent.

Onze kwaliteit
Met de wereldwijde implementatie van de normen volgens DIN EN ISO 9001 in ontwikkeling en onderzoek garanderen wij de hoogste kwaliteit op elke productielocatie.

Onze Positie
Met een productie van meer dan 65.000 pompen per jaar onderstrepen we onze wereldwijde technologie- en marktleiderschap.

News

Jobs

Contact information

Contact us