Muller Beltex B.V. – Solids Rotterdam

Muller Beltex B.V.

Over ons

Muller Beltex levert wereldwijd componenten voor de bulk-, landbouw- en procesindustrie ten behoeve van het horizontaal/verticaal transporteren en het verwerken van (grondstof)materialen.

Gespecialiseerd in elevatoren, ATEX componenten en slijtage reducerende oplossingen.

Het familiebedrijf is in 1950 opgericht als handelsonderneming in drijfriemen en transportbanden. Binnen enkele jaren werd het krachtige productmerk Polysur® geïntroduceerd. Deze elevatorbanden hebben een ongekende kwaliteit.

Door een heldere visie op de markten en de toekomst heeft het bedrijf zowel nationaal als internationaal, met name in de afgelopen 10 jaar, een enorme expansie doorgemaakt. Inmiddels bestaat het servicegerichte team uit 21 werknemers en zij houden zich voornamelijk bezig met verkoop, productie, montage, engineering en advies.

Gemarkeerd product

Producten

Vacatures

Neem contact met ons op

Online ronde tafel
sessies gemist?

8 juli werd speciaal voor de chemiesector is de sessie “De infrastructuur van de chemiefabriek van de toekomst” georganiseerd. Deltalinqs, BP en iTanks spraken tijdens deze sessie over waterstof en de toepassing hiervan.

Voor de foodsector was er de sessie “De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst”.

FME/GMV, OnePlanet Research Center en Siemens spraken tijdens deze sessie over digitalisering en welke voordelen dit kan hebben voor uw fabriek.

Heeft u één van de sessies gemist? Geen probleem, via onderstaande link kunt u deze terug kijken.