M.C. TEC – Solids Rotterdam
M.C. TEC

M.C. TEC

About us

M.C. TEC BV is een verkoop- en serviceorganisatie van geavanceerde analyse apparatuur. Wij zijn in de Benelux en Engeland actief in de verkoop en service van laboratorium en on-line proces instrumentatie voor uiteenlopende metingen.

Wij leveren apparatuur voor het meten van materiaaleigenschappen, radioactiviteit, vocht, concentraties en andere parameters. Vanuit onze vestiging in Nederland bedienen we sinds 1992 de markt en met onze sterke focus op service zijn wij een partner met een duidelijke toegevoegde waarde.

Bij de keuze voor het juiste toestel voor een bepaalde meting adviseren onze deskundige medewerkers u graag. Door onze jarenlange ervaringen expertise in de diverse branches, kunnen wij u een goed en passend advies garanderen.

Onze service is onze belangrijkste pijler. Onze servicemedewerkers verzorgen de installatie en de inregeling van de apparatuur. Daarnaast voeren zij reparaties, het onderhoud en certificering van de apparatuur uit. Door middel van onze servicecontracten bieden wij de zekerheid dat bij een eventuele storing uw instrument snel weer operationeel is en tijdig preventief onderhoud wordt uitgevoerd. Al onze servicemedewerkers beschikken over VCA veiligheidscertificering. Bij ons is service geen afdeling maar gewoon onze manier van werken.

News

Jobs

Sales Engineer

Als sales engineer heb je contact met onze klanten en prospects en adviseer je hun over de oplossingen die wij voor hun toepassing hebben. Wij leveren hiervoor een uitgebreid assortiment aan meetapparatuur voor diverse toepassingen voor zowel inline meting in een productieproces als voor op het laboratorium. Afhankelijk van ervaring en interesse zal je je gaan specialiseren op één of meerdere van onze productgroepen.

Het is een afwisselende, leuke, adviserende baan waarbij je een ambassadeur bent van ons bedrijf. Om het juiste toestel voor een bepaalde toepassing te adviseren staan je collega’s en de specialisten van de fabrikant je terzijde. Onze doelgroep is zeer gevarieerd en bestaat uit o.a. de voedingsmiddelenindustrie, petrochemische industrie, overheid, recyclingbedrijven, laboratoria, papierindustrie etc.

View Jobs Ads »

Marketing Medewerker

Als medewerker marketing zorg je voor het vergroten van onze naamsbekendheid en voor het promoten van onze producten. Je houdt de website bij, zodat deze altijd up-to-date is en goed vindbaar is. Daarnaast zorg je voor email en sociale media campagnes, zodat onze producten en onze actualiteiten bekend zijn. Het foldermateriaal van onze leveranciers pas je aan met onze gegevens en je maakt advertenties op. Ook help je mee met het voorbereiden van beurzen.

View Jobs Ads »

Binnendienst Medewerker

Als binnendienst medewerker marketing zorg je voor het verwerken en opvolgen van onze verkoop- en inkooporders en het ondersteunen van onze buitendienst verkopers met bijvoorbeeld het opstellen van offertes. Daarnaast volg je de leveringen op en onderhoudt je contact met onze klanten en leveranciers.

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us