KEMP B.V. – Solids Rotterdam

KEMP B.V.

Over ons

Van plan tot productie.
Het motto van technisch adviesbureau KEMP BV is ‘van plan tot productie’. Maar het is de klant die bepaalt of een project vanaf het begin tot het eind wordt begeleid. KEMP kan, als ervaren all-rounder in engineering, maintenance en projectmanagement, de klant in alle fasen bijstaan.

In haar 40-jarige geschiedenis heeft KEMP veel projecten begeleid, met name op het gebied van intern transport, handling, opslag en verpakking. Daarbij is te denken aan bijvoorbeeld afzaklijnen, maar ook aan bigbag-vulstations. Het scala aan behandelde producten varieert daarbij van antimoontrioxide en houtpellets tot aan droge mortel en nucleair afval. Soms betreft het grote projecten. In andere gevallen gaat om kleinere ingrepen en het vinden van een snelle en pragmatische oplossing. Steeds denkt KEMP mee met de mogelijkheden en wensen van de klant.

Naast de activiteiten Engineering, Maintenance en Projectmanagement, hebben ze ook de vertegenwoordiging voor:
MBA: Membraanschakelaars, draaivleugelsensoren, trilvleugelsensoren, radarmetingen, peilloodsensoren en geleidbaarheidsmeters;
SMB: Logistieke systemen, verpakkingsmachines (stortgoed en vloeistoffen);
Alvibra: Trilzeven, trildoseersystemen, triltransporteurs, elektrische trilmotoren en pneumatische trillers;
WAM: Stoffilters, transportschroeven, mengers, pneumatisch transport, doseersluizen, beladingsbalgen en kleppen;
Asset-Care: OEE- en Maintenance tracker.

Gemarkeerd product

Producten

Vacatures

Neem contact met ons op

Online ronde tafel
sessies gemist?

8 juli werd speciaal voor de chemiesector is de sessie “De infrastructuur van de chemiefabriek van de toekomst” georganiseerd. Deltalinqs, BP en iTanks spraken tijdens deze sessie over waterstof en de toepassing hiervan.

Voor de foodsector was er de sessie “De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst”.

FME/GMV, OnePlanet Research Center en Siemens spraken tijdens deze sessie over digitalisering en welke voordelen dit kan hebben voor uw fabriek.

Heeft u één van de sessies gemist? Geen probleem, via onderstaande link kunt u deze terug kijken.