HASYTECgroup – Solids Rotterdam

HASYTECgroup

Over ons

De volgende tekst werd vertaald met behulp van een internetprogramma.

Sinds 2016 ontwikkelt de HASYTECgroup in Kiel/Duitsland ultrasone technologieën om afzettingen op alle vloeistofvoerende oppervlakken te vermijden.

Door het gebruik van deze systemen wordt elke biofilm, organische en anorganische afzettingen en biocorrosie vermeden. De toepassing van deze oplossingen leidt tot een besparing van CO2 en in de wereldwijde scheepvaart tot het niet vrijkomen van zware metalen in de oceanen. De verbintenis levert een waardevolle bijdrage tot de bescherming van het milieu. De exploitatie van schepen en industriële installaties wordt duurzamer en krijgt een hoge productieverhoging en bedrijfszekerheid.

Bij de volledige ontwikkeling van de technologie vertrouwt HASYTEC uitsluitend op eigen fundamenteel onderzoek en zelfontwikkelde Duitse technologie.

HASYTEC is sinds 2020 in het bezit van de Duitse innovatieprijs.

Door het gebruik van deze innovatieve technologie voldoet u aan alle gestelde normen van wettelijke nationale eisen zoals de Duitse 42e BImSchV vrij van biociden en chemicaliën en ontvangt u alle certificeringen die vereist zijn in de scheepvaart en industrie.

Met deze basis is het voor HASYTEC sales mogelijk om gedetailleerd, individueel klantspecifiek advies te geven. Daarnaast profiteren klanten van het gehele dienstenpakket. Dit omvat eigen ontwikkeling, productie, advies en installatieservice.

Vanuit het hoofdkantoor in Kiel/Duitsland wordt toegang geboden tot een wereldwijd netwerk van ondersteuning. Daarmee is de klantenservice wereldwijd 24 uur per dag gegarandeerd.

Voor duurzaam, milieuvriendelijk succes voor alle klanten.

Gemarkeerd product

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op