Ecutec Barcelona S. L. – Solids Rotterdam

Ecutec Barcelona S. L.

Over ons

Sinds november 2016 maakt ECUTEC deel uit van de business field “Minerals and Mining”, die behoort tot de Business Unit Grinding & Dispersion van de NETZSCH Group.
NETZSCH Ecutec is de marktleider in de droge verwerking van mineralen. Met een uitgebreide knowhow in leveranciersoplossingen zijn wij de juiste partner voor toepassingen van 63 µm tot 2 µm van zachte tot harde mineralen.
Wij ondersteunen onze klanten bij de behandeling van een breed scala aan mineralen en ertsen voor de productie van vulstoffen, pigmenten of metalen, evenals andere chemische reactieproducten.
Voor zowel nieuwe als bestaande installaties kunnen wij uw proces en de efficiëntie van uw productie optimaliseren. U profiteert van een innovatieve partner die u op lange termijn ondersteunt, over de hele wereld. Samen met u ontwikkelen we de optimale oplossing voor uw behandeltaak.
Niet alleen de machines zijn belangrijk, maar ook de complete systemen. NETZSCH Ecutec biedt de meest geavanceerde procesoplossingen, waarbij de machine is geïntegreerd om aan de behoeften en eisen van elke afzonderlijke klant te voldoen.

Gemarkeerd product

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op