DRS| HEME | JSF over Innovatie en duurzaamheid - Solids Rotterdam

DRS| HEME | JSF over Innovatie en duurzaamheid

Alle goede dingen bestaan uit drie, ook op Solids Rotterdam 2021 waar DRSystems, HEME en JSF Production gezamenlijk exposeren. Door de perfecte en efficiënte samenwerking van deze bedrijven kunnen zij u van dienst zijn in elke bedrijfssector van recycling tot voedingsindustrie.

Met de unieke combinatie van specialismen op het gebied van zeeftechniek, procestechniek, herverpakken, mengen, malen en zeven, staat niets de innovatie van een bedrijfsproces in de weg. Deze samenwerking werpt zijn vruchten af door bijvoorbeeld de inzet van een testmachine (Heme) specialistische hulp bij het productieproces (DRSystems) en de inzet van de juiste zeefgazen (JSF Production).  Dit alles gericht op een snelle en flexibele service aan de klant.

DRSystems, is als specialist in zeef- en scheidingstechniek een betrouwbare partner om samen met de klant het bedrijfsproces onder de loep te leggen. Door de uitgebreide kennis en ervaring in de levering van zeefmachines en scheidingsinstallaties in de verschillende  bedrijfssectoren zoals recycling, zand en grind, maar ook voedingsmiddelen denkt DRSystems graag mee hoe een bedrijfsproces vernieuwd en/of verduurzaamd kan worden. HEME biedt als Co-packer en specialist in herverpakken een complete pakket dienst, zoals ompakken, herpakken, mengen, malen, zeven en verpakken van bigbags en zakgoed.

JSF Production is als specialist in zeef-en filtratietechniek, voor zowel natte als droge processen, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en innovatieve oplossingen in het belang van de klant. Kwaliteit, snelheid en een goede service staan hoog in het vaandel, met als doel het beste resultaat binnen uw bedrijfsproces te bereiken.

Fysieke processen als zeven, mengen en malen zullen naar verwachting de komende jaren nog belangrijker worden binnen de industrie. Ze bieden  mogelijkheden tot het optimaliseren van processen en het besparen van energie. Voor een beoordeling van uw bedrijfsprocessen en een frisse blik op de diverse verbeteringsmogelijkheden kunnen Heme, DRSystems en JSF Production u een compleet plaatje bieden op weg naar een innovatief en duurzaam bedrijfsproces.

Bent u nieuwsgierig geworden kijk gerust eens hier voor meer informatie of bezoek ons op stand C100 op 6 of 7 oktober in Rotterdam Ahoy!

Deel dit bericht