Er staat veel te gebeuren om installaties fit for the future te maken - Solids Rotterdam

Er staat veel te gebeuren om installaties fit for the future te maken

Mark Oosterveer: “De komende jaren staat er veel te gebeuren om installaties fit for the future te maken, dat merken we dagelijks uit de vragen van onze leden. Dat verschil moet vanaf nu al gemaakt gaan worden.

Waar moeten bedrijven rekening mee houden?
Hoe bedrijven zich klaar voor de toekomst gaan maken, hangt van veel zaken af.
Zowel opdrachtgevers als dienstverleners zijn er mee bezig en onderzoeken of waterstof een  alternatief kan zijn en of de bestaande infrastructuur daar wel geschikt voor is. Aan de andere kant zien we innovaties voor het opslaan en transporteren van waterstof en ook voor tijdelijke energievoorziening op waterstof. Er staat nog een hoop te gebeuren.”

Wat is iTanks en hoe helpen zij de industrie in de energietransitie naar waterstof?
iTanks verbindt bedrijven, kennisinstituten en industrie-experts met elkaar, zodat zij van elkaar kunnen leren. De nieuwste technologie en de laatste innovaties van binnen en buiten de sector staan hierbij centraal.  Veel bedrijven halen hun inspiratie van binnen de fabrieksmuren. Terwijl er op veel plaatsen al ervaring is of keihard geïnnoveerd wordt. Zo ook met waterstof. iTanks probeert in zulke gevallen te inspireren tot innovatie. Dat doen we met één op één contacten, inspiratiesessies en projecten die de challenges en solutions uit ons industriële netwerk te verbinden. Daar passen de sessies in aanloop naar de beurs mooi bij. 

Mark: “Ik hoop dat we met deze online sessies weer nieuwe verbindingen kunnen leggen om innovaties te kunnen versnellen”.

Deel dit bericht