“We willen weer “echte gesprekken” voeren” - Solids Rotterdam

“We willen weer “echte gesprekken” voeren”

Afgelopen maand kreeg ik van Easyfairs een mooie bos tulpen thuis bezorgd. Alweer een jaar geleden kregen we de boodschap dat de kantoren dicht gingen en we vanuit huis moesten gaan werken. De bos bloemen liet me even terugblikken naar het afgelopen jaar en wat ik nu echt mis door het thuiswerken. Wat ik het meest mis? Het F2F contact met mijn collega’s, exposanten en bezoekers. Ook deed het me terugdenken aan de laatste beurs, Solids en Pumps & Valves 2019. Het was voor mij het eerste event waar ik samen met mijn collega`s een groot succes van heb gemaakt. En wat heb ik daar van genoten!

Mist u dat F2F contact ook zo erg? Tijdens mijn gesprekken met exposanten en bezoekers merk ik steeds meer dat de behoefte naar persoonlijk contact stijgt. We willen weer “echte gesprekken” voeren. In oktober is het eindelijk zover. Dan vinden Solids, Pumps & Valves en M+R plaats. Hopelijk het eerste F2F event dat weer plaats kan en mag vinden voor de procesindustrie. Persoonlijk heb ik er verschrikkelijk veel zin in! Ik kijk uit naar de energie die de beursdagen me geven, maar ook de spanning en de adrenaline of alles wel goed gaat. Is de spreker van 10:00 er al? Op hoeveel bezoekers zitten we nu? Loopt alles nog goed bij de registratiebalies? Zijn alle exposanten tevreden?

Hoe fijn zal het zijn om in het najaar elkaar weer te ontmoeten! In maart zijn er weer diverse testevenementen van Fieldlab geweest met positieve resultaten. Halverwege april is de verwachting dat er al 4 miljoen mensen gevaccineerd zullen zijn en rondom juli is de verwachting dat iedereen zijn eerste prik heeft gehad. Ons land gaat in mei hopelijk stapje voor stapje weer open en we weten als eventorganisatoren steeds beter hoe we de veiligheid voor exposanten en bezoekers moeten waarborgen. We gaan er alles aan doen om het event zo goed mogelijk in te richten, zonder daarbij afbreuk te doen aan de netwerkmogelijkheden en kennisdeling. Ik heb er alle vertrouwen in! U ook?

Deel dit bericht