"We kijken naar de kansen in de toekomst" - Solids Rotterdam

“We kijken naar de kansen in de toekomst”

WAT EEN JAAR! Er is ontzettend veel gebeurd het afgelopen jaar. Er gaat geen gesprek of bericht voorbij zonder dat er Corona in voorkomt, maar er is licht aan het einde van de tunnel. Easyfairs heeft het afgelopen jaar vele beurzen moeten verplaatsen, maar wij kijken positief naar het najaar. De verhalen rondom de coronabestrijding zijn positief. Het feit dat minister Hugo de Jonge aangeeft dat “begin juli alle volwassenen die dat willen tenminste één prik hebben gehad” en het feit dat sneltesten steeds verder ontwikkelen, biedt perspectief. Dit geeft ons als organisatie moed om in het najaar succesvolle en veilige beurzen te organiseren.

“Ik ben Ilse van der Ham, 22 jaar en ik ben inmiddels een jaar werkzaam bij Easyfairs. Ik ben verantwoordelijk geweest voor verschillende industriële beurzen en momenteel ben ik werkzaam als accountmanager bij Pumps & Valves. Het afgelopen jaar heeft mij inzicht gegeven in de industriële sector en de evenementenbranche.

2021 is nog maar een paar maanden oud, maar wat is er veel gebeurd. We leven momenteel in een onzekere tijd, maar ik kijk positief naar het najaar. Zijn jullie al op de hoogte van de proefevenementen van Fieldlab? Zij proberen aan te tonen dat grote evenementen georganiseerd kunnen worden zonder dat veel mensen elkaar besmetten. Dit was al een succes in het Utrechtse Beatrix Theater met het zakelijke congres Back2Live waar 500 mensen aanwezig waren, inclusief een aantal Easyfairs collega’s. Ook de cabaretvoorstelling van Guido Weijers en de voetbalwedstrijd tussen NEC en De Graafschap waren een succes. De behoefte aan evenementen en persoonlijk contact is groter dan ooit. Gelukkig kan Easyfairs jullie daarin op een veilige manier van voorzien.

De onderzoeksresultaten van de Fieldlab proefevenementen geven Easyfairs inzichten in de toekomstige mogelijkheden m.b.t. beurzen. Kunnen we weer terug naar het oude normaal of moeten we naar het nieuwe normaal? Links- of rechtsom doen wij er alles aan om succesvolle en veilige beurzen te organiseren waar jullie weer live in contact kunnen komen met huidige en potentiële klanten.

Beurzen worden door de overheid terecht gezien als de aanjagers voor het herstel van de economie. Het zijn zogeheten economische initiatieven. Dat de overheid dit zo uitspreekt, doet ons goed en geeft ons vertrouwen. Solids, Pumps & Valves en M+R zullen samen een van de eerste officiële industriële beurzen zijn. Welke maatregelen er dan nog gelden en hoeveel mensen er in oktober nog gevaccineerd moeten worden is nu nog niet helemaal duidelijk, maar wij willen de economie en jullie sector weer op een veilige manier op gang brengen. Helpt u mee?

Heb vertrouwen in de toekomst en blijf gezond!

Groetjes, Ilse”

Deel dit bericht