VOPAK ZEER TEVREDEN NA SUCCESVOLLE PILOT MET SENSORMODULES - Solids Rotterdam

VOPAK ZEER TEVREDEN NA SUCCESVOLLE PILOT MET SENSORMODULES

Vopak Vlaardingen is een pilot gestart met sensormodules die de conditie van een aantal pompen monitoren. Het opslagbedrijf kan daardoor het onderhoud aan deze pompen voorspelbaar maken. Deze vorm van onderhoud, predicitive maintenance, is een belangrijk onderwerp binnen de vakbeurzen Pumps & Valves en Solids.

Predictive maintenance of het voorspelbaar maken van onderhoud groeit aan belang. Het kan een bijdrage leveren aan een hogere uptime en betrouwbaarheid van assets. Daarnaast zorgt predictive maintenance voor optimalisatie van onderhoudskosten, verbetering van logistiek en planning van onderhoud, en een beter inzicht in de assets.

Lees hier het gehele artikel

Deel dit bericht